Jobba här

RZ är alltid intresserade av yrkeskunniga personer med hjärtat i verkstadsbranschen. Om vi inte behöver anställa idag, så kanske vi behöver det i morgon. Då är det bra med en lista över alerta och drivna personer som redan visat intresse för oss.

Vi satsar kontinuerligt på att vidareutbilda våra medarbetare. Det är lika självklart som att investera i den senaste tekniken, moderna maskiner och att bygga långa och utvecklande relationer med våra kunder.

Praktik och utbildningsplatser

Det är ofta svårt att hitta utbildade och duktiga personer att anställa inom verkstadsindustrin. Det vill RZ Gruppen gärna motarbeta. Du som utbildar dig inom våra områden är därför alltid välkommen att ansöka om praktik eller utbildningsplats. Eller ett studiebesök om du funderar på om mekanisk verkstad är rätt för dig. Här finns många spännande arbetsmetoder att fördjupa sig i.

Lediga tjänster

När något av våra företag aktivt söker ny personal, hittar du annonsen här.

RZ Mekpart söker Montör/Maskinbyggare

RZ Mekpart AB är ett komplett verkstadsföretag med 55 anställda och ingår i RZ Gruppen. Koncernen består av 13st bolag och anses vara en av Sveriges mest kompletta samling av Verkstadsföretag.
På RZ Mekpart AB har vi förutom en avdelning med skärande bearbetning och en plåt/svetsavdelning även en monteringsavdelning med varierande arbetsuppgifter. Det gäller montering av allt från enkla verktyg till komplicerade maskinbyggnationer. Till denna avdelning söker vi nu en ny medarbetare. Vi ser gärna att du har någon form av verkstadsutbildning och ett stort tekniskt intresse.
Lön och anställningsvillkor enligt avtal. Tjänsten avser Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Du ska ha verkstadsvana
God förmåga att läsa ritningar
Kunna lösa problem vid byggnation genom att klara enklare svarv-och fräs operationer, för justering av detaljer.

Frågor kring tjänsten besvaras av:
Lars Kihlström tel. 031 719 60 63
Elisabeth Andersson tel. 031 719 60 65
Ansökan skickas till lk@mekpart.se

Du är alltid välkommen med en spontan ansökan. Mejla oss ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och dina kunskaper, erfarenheter och framtidsplaner. Adressen är info@rzgruppen.se.