RZ Auto CNC

RZ Auto CNC Àr specialiserade pÄ CNC-svarvning. Tack vare vÄr personals unika kunskap och utnyttjandet av modern teknik kan vi erbjuda komponenter till kunder som har höga mÄtt- och kvalitetskrav.

Tillverkningen av komponenter sker i olika material som rostfria, syrafasta legeringar, kolstĂ„l, kopparlegeringar, mĂ€ssing, aluminium och plast frĂ„n Ø6 – Ø85mm frĂ„n stĂ„ngmaterial.

Större detaljer, upp till Ø350mm bearbetas frÄn kapade eller gjutna Àmnen i vÄra robotbestyckade eller manuellt matade svarvar.

Med vÄra fleroperationsmaskiner bearbetar vi gjutna Àmnen, samt utför kompletterande tempon efter automatsvarvningen.

Vi bearbetar allt frÄn rundstÄng, rör och profiler till gjutna Àmnen. Vidarebearbetning kan vara centerlesslipning eller hening och honing med hög precision. Med hjÀlp av partners erbjuder vi Àven olika typer av efterbehandlingar som yt- och vÀrmebehandling. Dessutom kan vi hjÀlpa vÄra kunder med montering av delar och detaljer i olika material till en mer komplex enhet och fÀrdig komponent. Vi pÄ RZ Auto CNC har gjort oss kÀnda för vÄra korta ledtider och ett effektivt logistikflöde frÄn rÄvara till leverans av kvalitetssÀkrade komponenter. Kunderna vÀrdesÀtter vÄr förmÄga att tÀnka annorlunda nÀr de presenterar en produktidé.

Vi Ă€r som allra bĂ€st nĂ€r vi fĂ„r vara en aktiv resurs och bidra till att finna optimala lösningar. Utmana oss – vi tĂ„l det!