RZ Fastpro

Fastpro

RZ Fastpro startades i nuvarande lokaler vid Askim, Västra Frölunda 2012.

Det fanns ett behov av en lokal, modern och nytänkande leverantör av fästelement som samtidigt kunde erbjuda en hög servicenivå, bra priser och ett stort utbud.

Även om RZ Fastpro idag har ett stort utbud av skruvar, muttrar, brickor och andra typer av gängade och ogängade fästelement, så breddas sortimentet kontinuerligt.
Det gäller både standardiserade artiklar, samt mer kundspecifika produkter för exempelvis fordonsindustrin. I dagsläget lagerför vi över 10 000 olika artiklar enligt DIN- och ISO-standard.

Vår lageryta är 1 200 kvm och utnyttjas på ett smart sätt med bland annat ett flertal hissautomater för snabb, enkel och säker hantering.
Försäljningen sker både i vår butik i Askim och via vår webbshop. Webbshopen går dessutom att skräddarsy för våra kunder vilket ger en utökad service och tydlighet.

Utöver fästelement tillhandahåller vi på RZ Fastpro också olika aluminiumprofilslösningar för mässor och skärmväggar, för att ge några exempel. Vi använder oss av Kanyas sortiment och tillverkar efter våra kunders önskemål.

Läs mer samt nå vår webbshop på: www.fastpro.se