RZ OLDA Innovation

Sedan starten 1985 har RZ OLDA skaffat sig lÄng erfarenhet av utveckling, konstruktion och tillverkning av specialverktyg och utrustning, frÀmst för fordonsindustri och andra tillverkningsindustrier. Störst resurser har RZ OLDA inom skÀrande bearbetning.

De har Àven en avdelning för tillverkning av eget utvecklade dörrbeslagsprodukter med varumÀrke OLDA, exempelvis automatiska kantreglar för pardörrar.

VÄr avdelning för manuell bearbetning Àr perfekt för utveckling, prototyp- samt legotillverkning av mindre serier. För större serier eller mer avancerad bearbetning har vÄr CAM- och CNC-avdelning den senaste tekniken att tillgÄ. OLDA har Àven avdelningar för svets, montering och lasermÀrkning. Vi tillhandahÄller ocksÄ installation och service hos kund.

OLDA dörr- och sÀkerhetsbeslag

VÄrt arbete genomsyras av vÄra innovativa lösningar, sÀkerhetstÀnk och flexibilitet. Detta Àr bland annat en grundförutsÀttning för vÄr beslagsavdelning som tillverkar sÀkerhetsprodukter för t.ex. brand- och utrymningsdörrar. HÀr gÀller det att möta krav frÄn bÄde europeiska brand- och sÀkerhetsstandarder samt kunder pÄ olika marknader. VÄra OLDA dörrbeslag finns idag i de flesta europiska lÀnder.