Jobba här

RZ är alltid intresserade av yrkeskunniga personer med hjärtat i verkstadsbranschen. Om vi inte behöver anställa idag, så kanske vi behöver det i morgon. Då är det bra med en lista över alerta och drivna personer som redan visat intresse för oss.

Vi satsar kontinuerligt på att vidareutbilda våra medarbetare. Det är lika självklart som att investera i den senaste tekniken, moderna maskiner och att bygga långa och utvecklande relationer med våra kunder.

Praktik och utbildningsplatser

Det är ofta svårt att hitta utbildade och duktiga personer att anställa inom verkstadsindustrin. Det vill RZ Gruppen gärna motarbeta. Du som utbildar dig inom våra områden är därför alltid välkommen att ansöka om praktik eller utbildningsplats. Eller ett studiebesök om du funderar på om mekanisk verkstad är rätt för dig. Här finns många spännande arbetsmetoder att fördjupa sig i.

Lediga tjänster

Du är alltid välkommen med en spontan ansökan. Mejla oss ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och dina kunskaper, erfarenheter och framtidsplaner. Adressen är info@rzgruppen.se.