Sportpedaler till Volvo och Ford

En av våra högvolymsprodukter är sportpedaler som vi tillverkar för Volvo, Ford och flera av bilindustrins underleverantörer runt om i världen. Värdefulla synpunkter och erfarenheter tar vi med oss till kundens konstruktionsmöten, för att sedan ta fram prototyper med sikte på bästa resultat och ekonomi i den kommande serieproduktionen.

RZ Riboverken √§r inblandade i hela produktutvecklingen av pedalserien sedan 2007. Alla¬†ing√•ende komponenter¬†√§r tillverkade inom RZ Gruppen. H√§r √§r vi systemleverant√∂r och ansvarar f√∂r hela produktionen ‚Äď √§ven montering, f√∂rpackning och lagerh√•llning.

√Ėver 200¬†000 pedaler per √•r

Pedalerna är ett tillbehör som vi levererar dels direkt till den europeiska produktionen av alla bilmodeller för Volvo och Ford, dels till underleverantörer som exempelvis KSR i Tjeckien och Hella i Tyskland och Mexico.

Produktionskostnader på behagliga nivåer

Tack vare RZ Gruppens breda kompetens, kan vi själva konstruera och tillverka de verktyg, fixturer och monteringsstationer som behövs för att producera stora serier. Det håller naturligtvis våra egna kostnader nere, vilket också avspeglar sig i konkurrenskraftiga priser på våra tjänster och produkter.